Beoordelingen van Bolletje van Polletje Amersfoort

Recente recensies

5.0
Ellen
22 juni 2021

Heerlijk! Lekkere wrap ook.

Jan ouwerkerk
19 juni 2021

Snel bezorgt en het eten was weer super

R. Cox
18 juni 2021
W.A.
17 juni 2021

Super lekker eten zoals altijd tevreden

Meryem
16 juni 2021

Onbeschofte medewerkers of eigenaar ik weet t niet. Oom er nooit meer

J.S.
15 juni 2021

Lekker eten, goede prijzen en een super aardige bezorger! Top, zoals altijd eigenlijk.

Guido Huygens
10 juni 2021
Boverhof
8 juni 2021
Miek
5 juni 2021

We zijn vanaf dat we hier wonen onwijs tevreden over de kwaliteit van de patat en snacks bij Bolletje van Polletje. Beste patat van Amersfoort wat ons betreft. Helaas was de patat bij de laatste twee bestellingen niet van de kwaliteit die we gewend zijn. Patat was heel erg slap en niet helemaal gaar. Hopen op beterschap bij de volgende bestelling.

A van Schoonhoven
5 juni 2021

Alles was lekker op temperatuur en goed verpakt en een vrolijke bezorger aan de deur. Helemaal top

Thijs
5 juni 2021

Altijd heel snel. Altijd lekker. Deze keer alleen de satésaus vergeten in het zakje te doen...

Sanne
4 juni 2021

Wederom heerlijk gegeten en goede bezorging. Ben ruim 20 jaar bekend met jullie en ook niet anders gewend dan dat het altijd goed verzorgd is. Heerlijk eten, verse producten en altijd een schone zaak met vriendelijke mensen

Albert
30 mei 2021

Altijd fijn en zonder tussenkomst van take away etc

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
27 mei 2021

Zoals altijd erg goed eten, snel bezorgd, vriendelijke bezorger - kan niet beter, heel goed!

J.S.
22 mei 2021
J.S.
21 mei 2021
Stijn
20 mei 2021

Toppers zijn ‘t!

Suzan
19 mei 2021

Lekker! Alleen de kroket is niet meegekomen

s.d.
19 mei 2021

Perfect!

S.D.
18 mei 2021

Supersnel bezorgd Prima maaltijd.

Alwin
16 mei 2021

T was een zagt broodje en er zat bijna alleen maar vlees op!! Doner

Albert
13 mei 2021

Altijd top en snel

Ingeborg
10 mei 2021

Lekkere hamburgers en heerlijke frites. Eten werd heel snel bezorgd. Complimenten voor Fikret en zijn team!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gringo
8 mei 2021

As ever, alles tot perfektie !

W.A.
7 mei 2021
Annemiek
6 mei 2021

Top

Bram
30 april 2021

Heerlijk gegeten broodje hamburger van polletje hun eigen broodje met van alles er op alles wat besteld was heerlijk

Jochem
30 april 2021

Heerlijk gegeten en het was super snel bezorgd!

E.Kölker
26 april 2021

Heerlijke kapsalon gegeten, hij was super zeker voor herhaling vatbaar En een snelle bezorging, is ook erg prettig.

Ellen
2 april 2021

Het smaakte weer prima en de bezorging was super snel. Zo snel dat de fooi werd misgelopen maar dat komt volgende keer goed.

André
28 maart 2021
S.D.
23 maart 2021

Weer supersnel bezorgd. Eten was warm en smaakte goed.

David
19 maart 2021

Prima. Op mooie schaal en stipt op afgesproken tijd, dank!

Pau Honig
10 maart 2021

De kip en de frites waren heerlijk krokant en warm. Supersnelle bezorging

Schreuder
9 maart 2021

Kroket was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne en Bente
8 maart 2021

De frietjes waren weer heerlijk en Bente was ontzettend blij met haar toetje; een “rollie bollie” (=lolly)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peet
6 maart 2021
Olivier
4 maart 2021

Lekker, snel bezorgd; prima!

Pierson
4 maart 2021

nadat betaling mislukt was was het bezorgtijdstip per ongeluk gereset waardoor de bestelling te vroeg geleverd werd. Uiteindelijk heel schappelijk opgelost door de bestelling nogmaals op het gewenste tijdstip te leveren. Top service!

Lars
26 februari 2021

Goede kwaliteit, netjes geleverd

Chantal
26 februari 2021
Jj
23 februari 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. De hamburgermenu’s zijn zeer smakelijk.

W.A.
22 februari 2021
J.S.
21 februari 2021
albert
5 februari 2021
Erwin
3 februari 2021
Putten
2 februari 2021

Lekker, snel klaar goede service!

J.S.
1 februari 2021
Schreuder
1 februari 2021

Alles was weer prima verzorgd

J.S
29 januari 2021
S. Poiesz
27 januari 2021

Jullie hebben jezelf overtroffen qua snelheid van bezorging. Echt super! Heerlijke, verse en knapperige frietjes en snacks ook lekker van gesmuld, dikke 10!

S.D.
24 januari 2021

Supersnel bezorgd. Eten was warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.S.
24 januari 2021
J.S.
24 januari 2021
David
23 januari 2021

Altijd snel en prima eten, warm

Schreuder
20 januari 2021

Kroketjes waren minder warm als vorige keren

Ellen
19 januari 2021

Lekker gegeten. Heerlijk warm en vriendelijke bezorgster.

Schreuder
15 januari 2021

Het was weer prima 👌

Nick
11 januari 2021

Snel, warm, compleet, vriendelijke service Alles wat je mag verwachten, ruim tevreden!

Stefan
9 januari 2021

Wat een heerlijke broodjes, ongekend en gevaarlijk lekker. Complimenten hoor!

W.K
8 januari 2021

Super service en heerlijk gegeten en lekkere milkshakes echt een aanrader

W.A.
6 januari 2021

Super lekker

Lolkema
4 januari 2021

Wederom top! Foutje van vergeten drankjes snel en accuraat hersteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MLS
4 januari 2021

De bezorging is altijd top! Wat de bestelling betreft: de frietjes waren lichtgeel, bijna niet gaar in plaats van knapperig goudbruin gebakken. Ik heb dat al vaker gehad bij jullie, maar nog nooit zo erg als nu. Ik hoop dat dit de volgende keer beter is. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
3 januari 2020

Was nog warm en smaakte goed. Milkshake was ook erg lekker we hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina Stols
2 januari 2020
A.J.H.van Schoonhoven
30 december 2020
Wilco
30 december 2020

Altijd prima in orde. Zou iets warmer mogen zijn maar dat komt waarschijnlijk door de afstand.

Jan ouwerkerk
23 december 2020

Eten was erg lekker bezorging was snel en goed

JW
22 december 2020

Zoals altijd heerlijke burgers en stipt op tijd klaar!

Riëtte Verboom
20 december 2020

Knapperige salade,lekker mals kippetje,heerlijke frietjes! De bezorger stond exact op het afgesproken tijdstip aan de deur.

Beek
19 december 2020

Het was weer heerlijk! Bedankt!

Eric de Vos
12 december 2020

Was erg snel ter plekke en heerlijk warm, en een verse salade mediterraans erbij top !

s.d.
7 december 2020

snel bezorgd. Warme lekkere patat. Alles had een goede kwaliteit, als altijd:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.A.
7 december 2020

Zoals altijd tevreden over dit restaurant. Die bellen zelfs als het iets langer duurt

Thomas
6 december 2020

Patatjes waren nog heel bleek, te kort gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda Doppenberg
4 december 2020

Werd netjes gebeld dat de bestellig wat later zou komen..nog nooit eerder ergens mee gemaakt echt super En de bezorger was erg vriendelijk en het eten was erg lekker Echt voor herhaling vatbaar

Rick Jansen
2 december 2020

Het eten was weer top, zoals altijd.

Schreuder
21 november 2020

Goede kwaliteit, eten was goed van temperatuur

Esther de Lange
13 november 2020

Normaal is het eten en de bezorging altijd perfect! Nu was het eten jammer genoeg amper lauw te noemen. Bezorging snel als altijd.

W.A.
5 november 2020

Geen klachten

Henriette
1 november 2020
Xavier Tollenaar Boskaljon
1 november 2020

Zo als altijd weer mooi op tijd, compleet en warm. Top service

W.A.
30 oktober 2020

Altijd dik te vreden met het restaurant. En de bezorger is ook altijd vriendelijk.

Luuk Goumare
29 oktober 2020

DE laatste tijd hebben jullie andere deksels op de bekers van de milkshake zitten. Deze hebben nog al de neiging om te lekken zodat je kleding behoorlijk vuil wordt. Graag aanpassen.

Daniel
28 oktober 2020

De patat was echt niet lekker, slap en taai, alsof die opnieuw was opgewarmd.

Peter
23 oktober 2020

Bezorging was op tijd, maar het eten was wel afgekoeld.

Vanessa
23 oktober 2020

Eten is altijd goed en de bezorging was weer sneller dan verwacht. 👍🏽 Top jongens!

Familie v R
19 oktober 2020

Super lekker! Waren wel even benieuwd of het eten nog warm zou zijn als het bij ons werd gebracht. (Wonen in Kattenbroek) Dit was zeker het geval! Eten was ook keurig op tijd. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V.d.Hoef
17 oktober 2020

Helaas wat erg weinig saus, jammer

Jill
13 oktober 2020
Jolijn
13 oktober 2020

Heerlijke hamburgers besteld. Fijn personeel helpt je op tijd! Eten is altijd heerlijk.

W.A.
11 oktober 2020

Zoals altijd tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
11 oktober 2020

Lekker, netjes en snel bezorgd 👍🎉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan ouwerkerk
11 oktober 2020

Was weer top bestelling kwam eerder dan verwacht want ze hadden van te voren gebeld of het ook eerder kon dus helemaal goed. Eten was erg lekker en bezorging snel.

W.A.
9 oktober 2020

Dikke 10 +

W.A.
7 oktober 2020

Zoals altijd tevreden. Vriendelijke bezorger.

W.A.
3 oktober 2020

Wij zijn altijd super blij met Bolletje van Polletje.

Maja
2 oktober 2020
S.D
30 september 2020

Snelle bezorging. Warm en goed gemaakt. Alleen zat er te veel mayo op de chickenburger ( maar ik snap dat afhankelijk is van persoonlijke smaak)

R.Blokdijk
27 september 2020

frites slap en bamischijf te kort in de frituur gelegen. Jammer, let op de kwaliteit heren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WA
25 september 2020
Leo
25 september 2020

Het was echt super lekker jammer dat het koud was

WA
24 september 2020

Wij bestellen altijd en is ook altijd perfect. Als het langer duurt dan bellen zij even op om het door te geven. Dit doen geen andere restaurants. Zijn blij dat Bolletje van Polletje bestaat. Een dikke proficiat met deze restaurant.

W.A.
18 september 2020
S.D.
18 september 2020

Heel goede service: de kip was niet goed maar we kregen direct een andere maaltijd plus 2 magnum-ijsjes

W.A.
16 september 2020
W.A.
14 september 2020
Ed Van der Steen
13 september 2020

We hadden 2x het karbonade menu...de karbonade viel heel erg tegen meer bot dan vlees geen goede prijs kwaliteit verhouding...echter de salade was prima van kwaliteit

Chantal
13 september 2020
W.A.
12 september 2020
W.A.
7 september 2020
W.A.
5 september 2020
W.A.
2 september 2020
Cynthia
31 augustus 2020

Altijd snelle service en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.A.
18 juli 2020
Inge
17 juli 2020

Goededag, wij halen altijd heerlijk eten bij jullie! Maar de laatste keren valt het me op dat de patat net te kort gebakken is waardoor het minder smaakvol is. Verder toppie hoor! Groetjes, Inge

Angelique
17 juli 2020

Bezorging was op de afgesproken tijd, eten was warm en lekker.

Jeroen
15 juli 2020

N.a.v. eerdere matige ervaringen had ik nu verzocht om de frites krokant te bakken, maar helaas waren ze opnieuw slap en melig.

Gerrit
9 juli 2020

Het eten was goed, warm en op tijd bezorgd! Geen klachten.

W.A.
2 juli 2020

Super lekker eten zoals altijd.

Patrick
29 juni 2020

Hi, Ik bestel zo nu en dan bij de website zelf en altijd naar volle tevredenheid. Alleen gisteren beviel het me niet goed eigenlijk en dat zit in de curry. Hebben jullie deze recent gewijzigd en blijvend? Het smaakt zuurder en meer overheersend. Beviel me niet eerlijk gezegd. Ik wilde nog een email schrijven, maar kon geen adres vinden en bellen op een drukke avond leek me ook niet handig. Groet, Patrick

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan ouwerkerk
29 juni 2020

Eten was lekker. Maar vond wel weer jammer dat de berenklauw met satésaus op zijn kant in de tas word gedaan zodat de satésaus weer uit het bakje was en de zak nat was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berry
28 juni 2020

Wederom snel, ruim voldoende en heet.

S.D
26 juni 2020

Prima ,was lekker als altijd. Supersnel bezorgd!

Rob
22 juni 2020

Supersnelle levering en een kapsalon van wereldklasse. Verdient een michelinster. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
19 juni 2020

Te kort gebakken frites, beetje bleek en taai en lafjes.

W.A.
17 juni 2020
Fbe
16 juni 2020

Zo als altijd, lekker en snel bezorgd

S.D.
15 juni 2020

Supersnel bezorgd. Warm en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.A.
15 juni 2020
W.A.
13 juni 2020
Erwin
11 juni 2020
Jan ouwerkerk
7 juni 2020

Kroket was koud. Kapsalon was lauw. In mail stond bezorg tijd 18.25 maar kwam pas tegen 19.00 Deze keer niet tevreden helaas hopelijk volgende keer weer goed

Anoniem
6 juni 2020
Berry
3 juni 2020

Wederom snel, goed en ruim voldoende.

J. Janssen
27 mei 2020

Wij zijn heel tevreden. Het eten is vers, lekker warm en de drankjes goed gekoeld. Vriendelijke en nette service.

Van Dijk
26 mei 2020
Frits
25 mei 2020

Top als altijd

W.A.
21 mei 2020

Een dikke 10

W.A.
20 mei 2020

Super lekker eten

Anoniem
10 mei 2020

Altijd heerlijke hamburgers! En ook nu weer snel bezorgd! Zeker een aanrader!

W.A.
8 mei 2020

Super lekker eten zoals altijd tevreden over dit bedrijf.

Pieter
7 mei 2020

Goede kwaliteit en snel geleverd. Aanrader..

Albert Arp
1 mei 2020

Toonzaal! Goede service en goede kwaliteit.

Jill
30 april 2020

Erg snel bezorgd en een vriendelijke bezorger. Eten was erg lekker, zoals gewoonlijk, dus al met al Alweer een fijne ervaring!

W.A.
30 april 2020

Super lekker eten zoals altijd.

Lala
28 april 2020

De frietjes waren helaas al slap en afgekoeld. Voor de rest was het weer top en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther de Lange
26 april 2020

Heerlijke patat, en ze hebben de beste kapsalon van Amersfoort! Ook nog eens snel thuis bezorgd, absoluut een aanrader!

W.A.
24 april 2020
W.A.
22 april 2020

Super lekker eten.

S.
21 april 2020

Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.A.
16 april 2020
Mar
13 april 2020

Het eten was echt niet doen. Niet lekker, koud en not fresh at all. Ik zou zelf nooit meer bij hun iets bestellen.

Albert
12 april 2020

Elke keer prima!

W.A.
10 april 2020
Michiel
5 april 2020

Normaal is alles top. Alleen deze keer was de bezorging wat minder. De sausjes bij de Frikadel en de bereklauw waren uit het bakje gegaan omdat ze niet goed lagen. Dus dat was jammer. Neemt niet weg dat we in de toekomst zeker weer bij ze gaan bestellen, want we zijn normaal erg blij met Bolletje van Polletje.

W.A.
5 april 2020

Zoals verrukkelijk

Wallet
30 maart 2020

Het is altijd heerlijk bij jullie maar mn man had karbonademenu besteld en vond de karbonade een beetje zielig maar wel lekker

Johan
29 maart 2020
Ellen
28 maart 2020

Fijn dat het in deze tijd nog kan, even het eten bestellen. Petje af voor jullie en de bezorgers. Het smaakte ons prima. Bedankt.

W.A.
28 maart 2020

Bolletje van Polletje weet hoe het moet. Geen klachten over het restaurant.

W.A.
27 maart 2020

Weer lekker de halve kip

W.A.
23 maart 2020

Het wad een zeer lekkere halve kip. Niet te droog en niet te hard. Een ook het andere was zeer lekker.

henk
21 maart 2020

was weer lekker en snel, als altijd

W.A.
21 maart 2020

Zoals altijd tevreden

Annemieke
19 maart 2020
Jan
19 maart 2020

Was weer heerlijk

Cynthia
18 maart 2020

Heerlijk gegeten en netjes op tijd. Top!

Jwk
12 maart 2020

Snel&goed

Elske
8 maart 2020

Eerste bestelling, kapsalon en broodje doner menu. Was er snel, voor de ingeschatte levertijd. Vriendelijke bezorger. Eten was prima. We gaan vaker bestellen en als het altijd zo goed is, worden het 5 sterren.

dick
6 maart 2020
W.A.
6 maart 2020

Zoals altijd tevreden over het eten

Miranda
27 februari 2020

Eten was erg lekker is een aanrader

Berry
22 februari 2020

Warm, snel en op afgesproken tijd.

Pol
9 februari 2020

Altijd goed! En... sneller dan gepland en zeker sneller dan halen! Top!

Femke
28 januari 2020

Helaas was de karbonade kleiner dan normaal en ook minder knapperig. De rest was prima!

S. Menger
4 januari 2020

Zoals altijd keurig op tijd geleverd. Eten is altijd goed warm (heet) bij levering en bezorgers zijn zeer vriendelijk. Als ik toevallig contant geld op zak heb, krijgen ze wat mij betreft ook altijd een fooi. Juist omdat ze goede kwaliteit en service leveren.

Buurman Jan
3 januari 2020

Volledig naar tevredenheid. Top.

Foskett
30 december 2020

Bakjes patat waren wel kapot.. waardoor er meer saus en patat in de zak zat ipv het bakje. Verder was het prima.

Saskia Biermans
12 december 2019

Ik heb zitten genieten van mijn bestelling.

Rianne
24 november 2019

De dubbel classic burger is heerlijk! Ze hebben goede patat, ruime porties en het eten wordt snel bezorgd! Zeer tevreden!

Assie
22 november 2019

Zoals altijd tiptop niet alleen bij bestellen maar ook terplekke. Ik kom hier al vele jaren.

Hein
18 november 2019

Al jaren de beste van Amersfoort!

A van Schoonhoven
16 november 2019
Globe1
3 november 2019

Snel bezorgd en smaakte prima.

W.A.
31 oktober 2019

Zoals altijd tevreden.

J.S.
16 oktober 2019

Het was echt heel lekker! Het eten kwam op tijd aan en zowel de medewerker welke ik aan de telefoon sprak als de bezorger waren erg vriendelijk.

Anoniem
3 oktober 2019

Goed en snel.

W.A.
27 september 2019

Het is altijd lekker bij Bolletje van Polletje.

melissen
17 september 2019

De site is erg gebruiksonvriendelijk. Je moet ontdekken dat met "klik op een ikoon" wordt bedoeld dat je het te bestellen product moet aanklikken. Voor die tijd heb ik me rot gezocht naar een ikoon en nergens een aanklikbare ikoon aangetroffen. verder is het handig als standaard de datum moet worden vermeld waarop de bestelling betrekking heeft, zoals dat bij vrijwel iedere site waar je iets bestelt het geval is. Door een gelukkig toeval werden de goederen die ik voor zondag dacht te bestellen niet al vandaag afgeeleverd.

W.A.
9 september 2019

Ik ben altijd zeer tevreden bij Bolletje van Polletje.

Xavier
2 september 2019

Wij bestellen vaak bij bolletje, en zoals eigenlijk altijd weer top geregeld. Sneller bezorgd dan aangegeven en altijd vriendelijke mensen.

Joanne
26 augustus 2019

Vriendelijke bezorgster op de tijd die aangegeven was. Friet was taai maar snacks waren heerlijk. Kregen er extra snacks bij, daar waren we blij mee!

Michiel
25 augustus 2019

Helaas was deze keer de patat taai en de berenklauw smaakte raar. Normaal is het heerlijk. Kan een keer gebeuren. De broodjes tartaar waren heerlijk!

Femke
23 augustus 2019

De groenten was minimaal bij de loempia en naar mijn idee niet vers. Saté saus was vergeten, maar werd nog 2el later bezorgd. Ook de kidsbox viel tegen zouden 4 snacks zijn maar kregen 4 kipnuggets. Ook heel weinig patat. Ik bestel vaker bij jullie, maar deze keer viel echt erg tegen

Leo
16 augustus 2019

Top, lekker eten, en altijd op tijd

Jan
11 augustus 2019
Thea
26 juli 2019

Het werd snel bezorgd en goed warm. Het was heerlijk

Berry
13 juli 2019

Snel en warm

Cynthia
11 juli 2019
Rene
9 juli 2019
Jan
29 juni 2019

Bezorging was sneller dan aangegeven en het eten was weer top

Anoniem
26 juni 2019

goed, snel en genoeg

berdien
14 juni 2019

Als was perfect aleen de maaltijd die ik altijd aleen met rijst bestel doen ze steeds patat er bij en dat moet niet want ik had aleen rijst aangeklikt dat wel steeds jammer ik heb al keer tegen de baas gezegt van de zaak maar ze doen zo weer en dat is wel jamer maar voor de rest was het wel supper lekker

Lia
3 juni 2019

Lekker, snel, nog goed warm en betaalbaar. Voor herhaling vatbaar

Xavier
3 juni 2019

De bestelling stond gepland om rond 20:20 bezorgd te worden, was al om 20:00 bezorgd. Netjes de warme dingen in een warm houd tas en de koude dingen in een koeltas.

berdien
2 juni 2019

Alles was echt toppie en lekker en ze Ijsjes waaren ook perfect en lekker en dat voor een eurotje echt toppie ken niks anders van maken groetjes van berdien 😊

S.d.
26 mei 2019

Supersnel bezorgd

Linda
3 mei 2019
Isja
3 mei 2019

Snelle service!!! Zeer tevreden. Aandachtspuntje is dat de patat (in de kapsalon) wat langer gebakken mag...

Jacqueline Voorburg
30 april 2019

Snelle bezorging ! Alleen liet de bezorger zijn radio in de auto erg hard aan staan met de deur open. Achteraf hadden de gasten hier er last van gehad.Hij bezorgde namelijk aan een Hospice.

Kim
30 april 2019

Snel lekker eten

Rene
29 april 2019
Wulf
25 april 2019
Berry
15 april 2019

Goed, snel en ruim voldoende. Top

Vdb
14 april 2019
Anoniem
8 april 2019

Snel, goed en vriendelijk

leo heida
5 april 2019

Het was netjes op tijd , vooraf was even gebeld dat het 10min. later werd.

René B
20 maart 2019

Na een klein missertje in de vorige bestelling nu weer top!!!!

klaas
17 maart 2019
Blokdijk
13 maart 2019

Patat was slap, te kort gebakken. Overige snacks prima voor elkaar.

Yasmin
9 maart 2019
Blokdijk
27 februari 2019

Snel en vriendelijk.

S T
18 februari 2019

Super snelle levering! Eten was goed

Blokdijk
11 februari 2019
Blokdijk
4 februari 2019
Joyce
1 februari 2019

Lekker patatje!

S.
1 februari 2019

Prima kwaliteit , snel bezorgd.

W.A.
1 februari 2019

Weer net als altijd zeer lekker. Kan niet beter. Als men opbeld staan ze gelijk vriendelijk te wordt. Dikke 10

Swenne
31 januari 2019

Friet was niet gaar en slap.

W.A.
24 januari 2019

Wij zijn zoals altijd dik tevreden. Dit restaurant doet ook vaak iets extra's geven. Zoals een frikandel met speciale saus dit keer. Een dikke 11

Koudijs
19 januari 2019

Friet was slap. Verder alles top

Anoniem
13 januari 2019

Goed, snel en ruim voldoende

W.A.
13 januari 2019
wolf
13 januari 2019

weinig vlees in kapsalon

Joanna
10 januari 2019

Goed verzorgd en lekker. Vlotte en vriendelijke bezorger. Zoals altijd zeer tevreden.

Pol
4 januari 2019

Altijd goed, warm en supersnel! We blijven bestellen! Top!

Pau
4 januari 2019

Echt supersnel besteld en bezorgd; goeie en vriendelijke service. Alles was nog gloeiend heet en lekker.

Koning
2 januari 2019

Broodje bacon hamburger was koud niet gaar evenals de bacon die erop zat

Joyce
30 december 2018

Snelle levering en heerlijk!

Den
27 december 2018

Weer snel, lekker en veel :) En binnen 15min bezorgd is bijna te snel :)

Yasmin
19 december 2018
A Pasker-Hulzebos
17 december 2018

Helaas viel het wat tegen. De patat vond ik net als het ijs erg weinig en was de kroketburger erg lauw.

Anoniem
17 december 2018

Goed, warm en snel. :-)

Xavier Tollenaar Boskaljon
14 december 2018

Gigantisch snelle bezorging en de smaak altijd geweldig. Wij bestellen hier altijd met veel plezier

Roy
30 november 2018

Snelheid van levering prima. Bij bestelling wordt aangegeven wanneer deze bezorgd gaat worden. De uiteindelijke levering vond ruim voor deze tijd plaats. De kwaliteit van de geleverd snacks was redelijk, met name de frietjes waren wat slap en niet knapperig.

wolf
18 november 2018

voor de deur gezet en te vroeg

Annelies
15 november 2018

Niet binnen het uur gebracht, wel warm en kwaliteit goed. Bezorger aardig! Ik heb gebeld na 70 min wachten, bestelling was onderweg.

A3
11 november 2018

Jammer dat je zelf je kapsalon moet voorzien van de sausjes

George
10 november 2018
Jan
3 november 2018

Kwaliteit eten goed, saus vergeten geeft minpunt

'Joanna
3 november 2018

Zoals altijd was alles lekker en vlot bezorgd. De saté was heerlijk en de lekkerste gehaktballen uit Amersfoort. Vriendelijke bezorger.

Chantal
27 oktober 2018
polman
27 oktober 2018

wij zijn zeer tevreden met het eten en de bezorging b.v.d.

Kim
22 oktober 2018

Altijd even lekker en als altijd snelle levering. Vooral de Istanbulburger is een aanrader.

Joanna
13 oktober 2018

Het eten was goed verzorgd en lekker warm. Vlotte en vriendelijke bezorger. Super lekkere gehaktballen!

Hendriks
1 oktober 2018
S.
1 oktober 2018

Eerst harde patat gekregen maar na gebeld te hebben is er supersnel verse lekkere patat bezorgd.

S. Swenne
29 september 2018

De friet was niet te eten. Het was niet gaar, en de frieten waren heel slap. Zonde van mijn geld, erg jammer want ik had goede ervaring

Patricia
26 september 2018

Jammer dat na een uur wachten er weer iets vergeten is. Duurde ook weer lang voordat het na bezorgd werd. Als er staat dat er verse salade bij zit dan verwacht ik ook salade. Niet alleen champignons en ui. (Dit was bij loempia speciaal) of misschien ook vergeten? Je betaald toch wel veel geld en krijgt niet wat je verwacht dus niet het wachten waard.

Pj
23 september 2018
A. van Schoonhoven
21 september 2018

Alles lekker warm goed verpakt en aardige bezorger echt kwaliteit

A Pasker-Hulzebos
20 september 2018

Ik vond de bestelling erg tegen vallen. De patat was erg slap en niet gaar, de saladebak was maar half gevuld. Dat was ook met het ijs die maar voor een kwart gevuld was en zo wat gesmolten.ook de groenten kroket vond ik niet lekker. Erg jammer want ik heb nooit problemen.

P. Bloemhof
18 september 2018
Ilze
13 september 2018

Heerlijke gegeten !

wolf
9 september 2018

mis erg de kalfskroket

polman
6 september 2018
Chantal
4 september 2018
Joanna
2 september 2018

Het eten was heerlijk, lekker knapperig en goed warm. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Patrick
2 september 2018

Ze zijn iets minder in kwaliteit geworden erg jammer. Laatste keer met menus was al ineens minder. Kregen we een kortingsbon omdat ze ons miste dus die gebruikt. Maar de donner was gewoon geen donner die we besteld hadden. Erg veel sla en de donner smaakte vreemd. We hopen dat de toekomst weer beter gaat maar voorlopig wachten wij even met bestellen.

Dennie
28 augustus 2018

Als altijd snel en lekker.

S. Poiesz-Menger
24 augustus 2018

Hartelijk dank voor de vriendelijke service! Kwaliteit was gelukkig weer als vanouds, heerlijk warme, knapperige friet en gewoon weer genoten! IJsjes smaakten ook prima! ??

Simone
24 augustus 2018

Eten was prima.

Monique
19 augustus 2018

Kwaliteit van de bestelling is onveranderd goed. Heb via de app besteld en ondanks de opgegeven ophaaltijd toch een kwartier moeten wachten.

Susan
15 augustus 2018

Supersnelle bezorging. Eten was warm en smaakte heerlijk.

Peters
7 augustus 2018

Na de bestelling te hebben gedaan hebben we 1.5 uur op ons eten zitten wachten ( inmiddels al 20.00 uur ) . Na een paar keer te bellen en niet wordt opgenomen ben ik naar Bolletje van Polletje gereden en die bleek gesloten te zijn . We hadden besteld via de app en een bevestiging gekregen . Zelfs op de deur zat geen briefje dat ze gesloten waren . Beetje slordig ....

Vera Hiele
25 juli 2018

Het eten was weer super zoals gewoonlijk. Wel enorm jammer dat de bezorgster lekker aan het bellen was toen ze het eten afleverde. Dat vind ik heel asociaal

Olga
23 juli 2018

Heerlijk gegeten met mijn kleinkind

Hans van Paddenburgh
20 juli 2018
A. J. h. van Schoonhoven
9 juli 2018

Alles was lekker warm het ijs goed koud bezorging stond op 18:00 uur maar was 10 minuten eerder dus goed optijd vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar

E. Dijk
26 juni 2018

Wat jammer dat jullie de minimumbezorgprijs hebben verhoogd. Nu kan ik mijn favo maal niet meer bestellen zonder ineens een stuk duurder uit te zijn.